Viziunea Damila in domeniul calitatii, mediului si securitatii si sanatatii ocupationale

Inca de la infiintare, Damila a avut ca obiectiv impunerea pe piata romaneasaca ca un furnizor important de produse metalurgice si materiale de constructii, comercializate printr-o retea proprie de distributie integrata cu servicii de transport. De atunci am evoluat. Am devenit tot mai buni reusind sa venim in intampinarea asteptarilor clientilor cu o gama cat mai diversificata de produse, la un nivel calitativ tot mai ridicat. Astfel, pe langa diversificarea gamei de produse comercializate, in decursul timpului s-a dezvoltat o divizie proprie de productie pentru tigla metalica, comercializata sub brand-ul RODACH, plasa sudata, plasa sudata zincata pentru garduri, otel beton fasonat si beton, produse care au reusit sa se impuna pe piata de profil datorita unui sistem strict de supraveghere a calitatii productiei.

Protejarea mediului reprezintă o responsabilitate deplin asumata si adanc inradacinata in constiinta societatii noastre. Eforturile facute pentru a indeplini si a mentine incadrarea in cerintele legislatiei romanesti aplicabile, a directivelor Uniunii Europene precum si a altor standarde internationale de profil prin alocarea permanenta de resurse pentru imbunatatirea si optimizarea practicilor de mediu implementate in cadrul societatii, avand ca obiectiv eliminarea, atenuarea si prevenirea impactului potential negativ asupra mediului sunt o dovada a acestui fapt. Aceasta preocupare continua nu este doar rezultatul dorintei de a indeplini exigentele standardelor in domeniu, ci se bazeaza mai ales pe constientizarea impactului pe care mediul il are asupra vietii fiecaruia dintre noi.

Asigurarea securitatii si sanatatii in munca, a ergonomiei si confortului necesar in derularea eficienta a activitatilor reprezintă aspecte deosebit de importante pentru societatea noastra, ele fiind un factor esential in vederea asigurarii succesului companiei. Crearea de locuri de munca noi si imbunatatirea continua a conditiilor de lucru pentru angajati constituie unul din obiectivele principale ale managementului. Instruirea si ridicarea nivelului de constientizare al angajatilor cu privire la respectarea normelor de securitate a muncii, implicarea activa a intregului personal in semnalarea eventualelor riscuri privind sanatatea si securitatea in munca, precum si implementarea de masuri de imbunatatire continua a mediului de lucru urmaresc atat prevenirea si evitarea oricaror accidente sau incidente de munca cat si identificarea si controlul riscurilor privind sanatatea si securitatea angajatilor, a colaboratorilor precum si a beneficiarilor in cadrul intregii activitati pe care Damila o desfasoara.