1. Informatii generale

Informatiile cuprinse in acest site sunt proprietatea SC DAMILA SRL si a furnizorilor sai si nu pot fi folosite/ preluate pentru interesul personal al clientului. Orice preluare partiala sau totala a acestor informatii va fi sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

SC DAMILA SRL nu isi asuma nicio responsabilitate sau garantie cu privire la actualitatea informatiilor puse la dispozitie prin intermediul acestui site, a legaturilor de tip link la care se face trimitere de pe aceasta pagina web si nu este responsabila de informatiile de pe paginile la care se ajunge prin intermediul acestor link-uri.

SC DAMILA SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau complete informatiile puse la dispozitie pe site.

Sunteti de acord ca datele dvs. personale vor putea fi utilizate de catre SC DAMILA SRL. Datele obtinute vor fi utilizate numai conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu character personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare.

2. Securitatea datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC DAMILA SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre oferte, promotii, listare de portofoliu de produse, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale ce vor fi prelucrate de SC DAMILA SRL sunt: nume si prenume, adresa, telefon/fax, data si locul nasterii, sex, e-mail, semnatura.

Accesarea, vizualizarea si utilizarea site-ului companiei noastre constituie acordul utilizatorului cu prezentul document “Termeni si conditii” si il oblige pe acesta la respectarea lor.

Informatiile furnizate de utilizator cand se inregistreaza pe site trebuie sa fie corecte.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, utilizatorul este responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora, inclusiv privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Prin completarea formularului disponibil pe site-ul www.damila.ro si bifarea casutei “Sunt de acord cu teremnii si conditiile mentionate de catre SC DAMILA SRL”, utilizatorul isi exprima consimtamantul expres ca datele sale personale sa fie pastrate si prelucrate de societatea DAMILA SRL.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea oricaror informatii transmise de SC DAMILA SRL, cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal, prin bifarea optiunii “Dezabonare”.

3. Dreptul de proprietate intelectuala

Denumirea, sigla, culoarea si alte particularitati de pe site sunt proprietatea SC DAMILA SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Orice copiere, distribuire, preluare, publicare sau modificare a informatiilor de pe site sau a site-ului este interzisa.

In cazul in care site-ul sufera vreuna din operatiunile mentionate in alineatul precedent, SC DAMILA SRL nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de informatiile modificate de persoane neautorizate.

SC DAMILA SRL nu raspunde pentru prejudicii create utilizatorului sau tertelor persoane, din cauze ce exced culpa sa.

SC DAMILA SRL isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, orice informatie furnizata de catre utilizator prin intermediul site-ului www.damila.ro.

SC DAMILA SRL se oblige sa respecte drepturile dvs. conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu character personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare.

4. Descrierea produselor

Produsele descrise pe site-ul SC DAMILA SRL sunt cu titlu de prezentare si includ informatii referitoare la sorto-tipo-dimensiuni, pret, logo-uro, oferte, promotii. In magazinele/depozitele proprii produsele pot sa difere sub aspectul unor caracteristici.

Produsele afisate pe site vor putea fi achizitionate de utilizatorii site-ului numai din depozitele/magazinele societatii deschise in Rm.Valcea, Dragasani, Costesti (Valcea), Maciuca (Valcea), Balcesti (Valcea), Craiova, Bucuresti (Soseaua de Centura), in intervalul orar al structurilor de vanzare respective.

Achizitia produselor afisate pe site nu se poate face on-line.

Documentatia tehnica si certificatele de calitate si garantie a produselor prezentate pe site se vor inmana clientului la momentul achizitionarii produselor din depozitele/magazinele proprii.

SC DAMILA SRL precizeaza ca informatiile afisate pe site sunt corecte pentru produsele oferite spre vanzare.

Daca o informatie despre vreun produs afisat pe site este eronata, SC DAMILA SRL isi rezerva dreptul de a nu vinde produsul respectiv, conform informatiilor prezentate pe site.

In cazul in care produsele prezentate pe site fac parte din promotii sau oferte, utilizatorul trebuie sa tina cont de urmatoarele:

  • potrivit legislatiei romane promotiile sunt valabile pentru perioade limitate de timp, perioade ce vor fi specificate pe site;
  • produsele promotionale vor fi vandute numai in limita stocurilor disponibile.

Avand in vedere ca SC DAMILA SRL are mai multe puncte de lucru, in mai multe orase din tara, este posibil ca disponibilitatea unui produs afisat pe site la promotie/oferta sa fie diferita de la un punct de lucru la altul.

SC DAMILA SRL isi rezerva dreptul de a modifica orice componenta a site-ului, fara a comunica acest fapt utilizatorilor site-ului.