Solutii de creditare - NOU

Constructia unei case sau micile renovari implica cheltuieli care uneori pot depasi posibilitatile financiare, din momentul respectiv. De aceea, va oferim posibilitatea de a achizitiona marfurile comercializate din magazinele si depozitele noastre, in rate, cu ajutorul produsele de creditare oferite in parteneriat cu: ING Bank, CEC Bank, Bancpost, Banca Comerciala Romana si UniCredit Consumer Financing. Puteti alege solutia de creditare potrivita, consultand detaliile afisate mai jos.BANCPOST

Acum e mult mai simplu sa ai tot ce-ti doresti pentru tine si cei dragi tie. Poti plati in pana la 6 Rate fara Dobanda orice cumperi, de oriunde, cu cardul tau VISA, American Express®, WIZZ Bancpost sau EuroLine MasterCard. De asemenea, acum poti transforma cumparaturile realizate Online, in Rate fara dobanda. Rate Oriunde este un program special gandit pentru ca tu sa te bucuri de oferte oricand le intalnesti, deoarece este mai usor cand stii ca poti sa imparti orice tranzactie in pana la 6 Rate Fara Dobanda.

Citeste mai mult ... 

BCR

 

Programul bun de plata cu 2 sau 6 rate fara dobanda folosind Cardul BUN DE PLATA este disponibil pentru cumparaturi in reteaua de magazine Damila. In program sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate în Program: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa MasterCard GOLD EUR ,BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard.

Citeste mai mult ... 

GARANTI BANK

 

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu CIP din Romania care iti ofera posibilitatea de a face cumparaturi in oricare din magazinele si depozitele Damila. Prezinta Bonus Card-ul la casele noastre de marcat si poti beneficia de cumparaturi cu plata in pana la 12 rate fara dobanda*. Limita acordata este intre 500 de lei si 9499 lei. Pe langa plata in rate, la fiecare cumparatura efectuata la Damila primesti 1% bonus.

Citeste mai mult ... 

BRD

 

Disponibil acum intr-un buzunar care ar putea fi al tau, Cardul de credit de la BRD. E simplu sa faci ceea ce iti place cu adevarat cand ai la dispozitie plati in 6 rate cu dobanda zero, oriunde in lume, pentru orice. Cumparaturile in rate se pot face atat in magazinele si depozitele Damila, cat si online pentru sume mai mari de 200 de lei.

 

Citeste mai mult ... 

CREDIT EUROPE BANK

 

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard/Visa este primul card de credit in lei cu utilizare nationala si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus.

 

Citeste mai mult ...