Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Suntem cu totii familiari cu citatele care circula pe internet si suntem de acord ca “acasa este acolo unde inima noastra este”. Dar cel mai interesant lucru este ca noi, oamenii, suntem cu totul influentati de efectul vizual al lumii din jurul nostru si casa noastra poate deveni usor incomoda daca nu arata asa cum ne-am dori.

Tot ce este la moda intr-un anumit moment nu este o sursa de incredere cand te gandesti sa iti imbunatatesti modul in care arata curtea, mai degraba poti sa te raportezi la variante clasice, la principii generale de design care nu pot deveni niciodata demodate.

Citeste mai mult ...

Nu lua in considerare doar pardoseala ceramica, afla plusurile si minusurile celor mai bune materiale pentru bucataria ta.
Suprafata podelei este cea mai extinsa si cea mai utilizata din intreaga casa dar in mod evident podeaua din bucatarie este locul unde familia se strange cel mai frecvent, petrece mult timp si foloseste multe ingrediente.

Alegerea pardoselei nu este doar o chestiune de stil sau durabilitate. 

Citeste mai mult ...

De ce este buna izolarea termica?

Izolarea exterioara este excelenta pentru pastrarea unei temperaturi constante in casa, dar si pentru protejarea peretilor de actiunea factorilor climatici. Odata cu izolarea termica a peretilor scade consumul de energie, iar odata cu acesta si costurile.

Materialele termoizolante au o durata de viata mare, daca sunt corect montate, iar in ceea ce urmeaza v-am pregatit un mic ghid pentru realizarea sistemelor de izolatie termica.

Citeste mai mult ...

Alegerea cabinei de dus

14.03.2017 12:20

Atunci cand discutam despre spatiul de baie, posibilitatile de amenajare sunt infinite si trebuie sa tinem cont de SPATIU, FUNCTIONALITATE si NEVOILE noastre. In cazul in care devenim propriul designer al incaperii, chiar daca proiectul este de la 0 sau doar reamenajam, pe acelasi principiu vom alege si cabina de dus.

Citeste mai mult ...

Alegerea chitului de rost

10.01.2017 12:08

Chitul de rosturi are o importanta majora atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic, el fiind cel care asigura etanseitatea si stabilitatea placilor ceramice. Practic calitatea chitului ales si corecta lui aplicare ne apara de aparitia mucegaiului, a petelor, de fisurarea sau desprinderea placilor.

Citeste mai mult ...

Alegerea radiatoarelor

28.09.2016 05:55

cum alegem un radiator/caloriferIndiferent daca locuim la casa sau la bloc, este foarte important ca atunci cand trebuie sa schimbam caloriferele, sa stim ce si cum sa alegem. Caloriferele au o functie de intrebuintare foarte importanta, insa, in cele mai multe cazuri, criteriul de selectie il constituie pretul cel mai mic, nicidecum calitatea lor, asa cum ar trebui.

Calorifer din fonta, aluminiu sau otel? Ce alegem ?

Caloriferele din fonta au o rezistenta foarte mare la socuri, lovituri si coroziuni. Durata lor de viata poate fi pana la 30 de ani si sunt des folosite la sistemele de incalzire centralizate.

Citeste mai mult ...
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3