Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Amenajarea camerei copilului este un obicei sanatos care contribuie la marcarea etapelor de dezvoltare ale celui mic. Fie ca optati pentru o schimbare majora sau vreti doar sa reimprospatati aspectul si sa inlocuiti mobila cu una mai potrivita varstei copilului, aceste proiecte trebuie planificate cu grija.

Citeste mai mult ...

Amenajarea curtii poate fi un proiect interesant pentru unii, un hobby pentru altii si o activitate facuta pe bucati de catre marea majoritate a proprietarilor de terenuri. Daca pentru case avem arhitecti si proiecte care atribuie cate o destinatie fiecarui metru patrat, cand vine vorba de curte, fiecare se descurca cum poate. Iata cateva lucruri pe care orice proprietar trebuie sa le ia in considerare. 

 

 

 

Citeste mai mult ...

Designul baii contemporane se desprinde tot mai mult de aspectul clasic, cu care am fost familiarizati. Urmand liniile modern-minimaliste ale interioarelor actuale si imbracand materiale inspirate de natura, baile redau atmosfera incarcata de calm si eleganta a SPA-urilor. Spatiul de baie devine astfel, o invitatie la rasfat si relaxare, in propriul camin.

 

 

 

 

 

Citeste mai mult ...

Daca ti-ai propus ca in acest an sa faci investitii in a construi o noua locuinta sau a o renova pe cea in care locuiesti, iti oferim câteva sfaturi astfel incât sa obtii atât confort cât si economii pe termen lung la intretinere.

 

 

 

Citeste mai mult ...

Suntem cu totii familiari cu citatele care circula pe internet si suntem de acord ca “acasa este acolo unde inima noastra este”. Dar cel mai interesant lucru este ca noi, oamenii, suntem cu totul influentati de efectul vizual al lumii din jurul nostru si casa noastra poate deveni usor incomoda daca nu arata asa cum ne-am dori.

Tot ce este la moda intr-un anumit moment nu este o sursa de incredere cand te gandesti sa iti imbunatatesti modul in care arata curtea, mai degraba poti sa te raportezi la variante clasice, la principii generale de design care nu pot deveni niciodata demodate.

Citeste mai mult ...

Nu lua in considerare doar pardoseala ceramica, afla plusurile si minusurile celor mai bune materiale pentru bucataria ta.
Suprafata podelei este cea mai extinsa si cea mai utilizata din intreaga casa dar in mod evident podeaua din bucatarie este locul unde familia se strange cel mai frecvent, petrece mult timp si foloseste multe ingrediente.

Alegerea pardoselei nu este doar o chestiune de stil sau durabilitate. 

Citeste mai mult ...
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3