Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Designul baii contemporane se desprinde tot mai mult de aspectul clasic, cu care am fost familiarizati. Urmand liniile modern-minimaliste ale interioarelor actuale si imbracand materiale inspirate de natura, baile redau atmosfera incarcata de calm si eleganta a SPA-urilor. Spatiul de baie devine astfel, o invitatie la rasfat si relaxare, in propriul camin.

 

 

 

 

 

Citeste mai mult ...

Daca ti-ai propus ca in acest an sa faci investitii in a construi o noua locuinta sau a o renova pe cea in care locuiesti, iti oferim câteva sfaturi astfel incât sa obtii atât confort cât si economii pe termen lung la intretinere.

 

 

 

Citeste mai mult ...

Suntem cu totii familiari cu citatele care circula pe internet si suntem de acord ca “acasa este acolo unde inima noastra este”. Dar cel mai interesant lucru este ca noi, oamenii, suntem cu totul influentati de efectul vizual al lumii din jurul nostru si casa noastra poate deveni usor incomoda daca nu arata asa cum ne-am dori.

Tot ce este la moda intr-un anumit moment nu este o sursa de incredere cand te gandesti sa iti imbunatatesti modul in care arata curtea, mai degraba poti sa te raportezi la variante clasice, la principii generale de design care nu pot deveni niciodata demodate.

Citeste mai mult ...

Nu lua in considerare doar pardoseala ceramica, afla plusurile si minusurile celor mai bune materiale pentru bucataria ta.
Suprafata podelei este cea mai extinsa si cea mai utilizata din intreaga casa dar in mod evident podeaua din bucatarie este locul unde familia se strange cel mai frecvent, petrece mult timp si foloseste multe ingrediente.

Alegerea pardoselei nu este doar o chestiune de stil sau durabilitate. 

Citeste mai mult ...

De ce este buna izolarea termica?

Izolarea exterioara este excelenta pentru pastrarea unei temperaturi constante in casa, dar si pentru protejarea peretilor de actiunea factorilor climatici. Odata cu izolarea termica a peretilor scade consumul de energie, iar odata cu acesta si costurile.

Materialele termoizolante au o durata de viata mare, daca sunt corect montate, iar in ceea ce urmeaza v-am pregatit un mic ghid pentru realizarea sistemelor de izolatie termica.

Citeste mai mult ...

Alegerea cabinei de dus

14.03.2017 12:20

Atunci cand discutam despre spatiul de baie, posibilitatile de amenajare sunt infinite si trebuie sa tinem cont de SPATIU, FUNCTIONALITATE si NEVOILE noastre. In cazul in care devenim propriul designer al incaperii, chiar daca proiectul este de la 0 sau doar reamenajam, pe acelasi principiu vom alege si cabina de dus.

Citeste mai mult ...
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3