Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De Black Friday am pregatit cele mai mici preturi din an. Fie ca sunt materiale de constructii, finisaje, instalatii sau sisteme pentru acoperis, vineri, 17 noiembrie 2017, fii pe faza si prinde preturi reduse cu pana la 60%.

Citeste mai mult ...


Chiar dacă sezonul rece își intră în drepturi știm că mai ai încă multă treabă de făcut în casa și în curte.

De aceea am selectat pentru tine produse de calitate și am pregătit cele mai bune prețuri pe care le regăsești în Revista Damila – Mai mult confort în casa ta!

Fie că îți acoperi casa ori construiești o copertină care să protejeze mașina de brumă și zăpadă, țigla metalică Rodach, produsă de Damila, este cea mai bună opțiune, mai ales că în lunile noiembrie și decembrie o găsești în magazinele Damila la prețuri reduse.

Citeste mai mult ...

In octombrie, la Damila, ai reduceri la cumparaturile pentru casa ta.

Vino cu un cupon in perioada 01.10.2017 - 31.10.2017 si primesti reducere de 100 lei la fiecare prag de cumparaturi de 1.000 lei din urmatoarele game de produse: gresie, faianta, accesorii placi ceramice, obiecte sanitare si produse Velux.

Cupon valabil in:

• Showroom Damila Râmnicu Vâlcea, Str. Ștrandului, nr. 8, 240015, Râureni, Râmnicu Vâlcea

• Showroom Damila Craiova, Str. Henry Ford, nr. 256 bis, 200745, Craiova, Dolj

 

Citeste mai mult ...

In perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2017, fiecare client care va achizitiona solutia completa VELUX va primi un cadou, astfel:

● Cadou 150 de lei pentru solutia completa formata din: fereastra Standard Plus/Premium + rama EDW/EDS 2000 sau EDW/EDS 0000/EKW/EKS/ + BDX/BFX + MHL/MSL/MML.

● Cadou 70 de lei pentru solutia completa care include: fereastra Standard + rama EDW/EDS 2000 sau EDW/EDS 0000/EKW/EKS/ + BDX/BFX + MHL/MSL/MML.

Citeste mai mult ...

Te bucuri de soare, de vacanta si de reduceri. In noua ta curte!

Te așteptăm cu un preț mai bun la unul din cele mai dorite produse de exterior: dalele de pavaj modulare cu textura travertin Arvore modul francez, de la Star Stone. Arvore pot fi folosite atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, la placarea fatadelor, peretilor interiori si exteriori, pardoselilor, la pavarea curtilor sau a aleilor din gradini sau parcuri, terase, zo·ne pietonale, de agrement, sau in jurul piscinei. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora rezultant o suprafata unica.


Citeste mai mult ...

Nu lăsa răcoarea toamnei să te prindă nepregătit!

Prinde și tu ultimele doua zile de oferte speciale din revista Damila valabilă până pe 30.09.2017.

Răsfoiește revista online aici

Comandă direct și simplu online, prin telefon 0733 031 487 sau la emailul suportclienti@damila.ro.

Produse disponibile în limita stocului în magazinele Damila din Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drăgășani, Horezu, Bălcești și Măciuca.

*Aceasta campanie s-a incheiat.

Citeste mai mult ...
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4