Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Acoperis cu multiple avantaje!

Iti oferim acum calitatea acoperisului din tigla metalica #Rodach Premium RAL 9005 si

 • ● GRATUIT folia anticondens.
 • ● GRATUIT transport
 • ● Livrare direct din stoc.

Promotie valabila pana la 31.05.2018

Citeste mai mult ...

Incepem primavara cu un numar nou al Revistei Damila. 

Ti-am pregatit impreuna cu Arhitect Alexandra Zamfirescu un editorial despre noile tendinte despre cum iti poti amenaja baia astfel incat sa devina un SPA personal, iti impartasim noutatile producatorilor in materie de amenajari interioare si informatii despre evenimentele pe care le pregatim.

Citeste mai mult ...

In perioada 1 martie – 30 aprilie 2018 rasplatim toti clientii care achizitioneaza zidaria (caramida, BCA), adezivul pentru zidarie si sistemul de acoperis (tigla metalica, ceramica sau din beton) in valoare de peste 15.000 lei cu un voucher de reducere suplimentara de 750 de lei la materialele pentru finisaje si instalatii.

 

Citeste mai mult ...

De Black Friday am pregatit cele mai mici preturi din an. Fie ca sunt materiale de constructii, finisaje, instalatii sau sisteme pentru acoperis, vineri, 17 noiembrie 2017, fii pe faza si prinde preturi reduse cu pana la 60%.

Citeste mai mult ...


Chiar dacă sezonul rece își intră în drepturi știm că mai ai încă multă treabă de făcut în casa și în curte.

De aceea am selectat pentru tine produse de calitate și am pregătit cele mai bune prețuri pe care le regăsești în Revista Damila – Mai mult confort în casa ta!

Fie că îți acoperi casa ori construiești o copertină care să protejeze mașina de brumă și zăpadă, țigla metalică Rodach, produsă de Damila, este cea mai bună opțiune, mai ales că în lunile noiembrie și decembrie o găsești în magazinele Damila la prețuri reduse.

Citeste mai mult ...

In octombrie, la Damila, ai reduceri la cumparaturile pentru casa ta.

Vino cu un cupon in perioada 01.10.2017 - 31.10.2017 si primesti reducere de 100 lei la fiecare prag de cumparaturi de 1.000 lei din urmatoarele game de produse: gresie, faianta, accesorii placi ceramice, obiecte sanitare si produse Velux.

Cupon valabil in:

• Showroom Damila Râmnicu Vâlcea, Str. Ștrandului, nr. 8, 240015, Râureni, Râmnicu Vâlcea

• Showroom Damila Craiova, Str. Henry Ford, nr. 256 bis, 200745, Craiova, Dolj

 

Citeste mai mult ...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4