Urmeaza cei 4 pasi simpli de mai jos, participa la concurs si poti fi si tu unul dintre castigatorii campaniei “Castiga una din cele 100 de BAI CESAROM® 2017”

1. VINO IN MAGAZIN SI CUMPARA PRODUSE CESAROM
Cumpara din magazinele DAMILA produse marca CESAROM®. Produsele participante la campanie sunt toate placile ceramice: faianta, gresie, brauri, medalioane, decoruri marca CESAROM®.


2. INSCRIE-TI BONUL SAU FACTURA
inscrie-ti in formularul de mai jos bonul fiscal sau factura fiscala pe care apar produsele CESAROM® achiziţionate. Doar asa vei putea participa la tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor celor 100 de premii de pana la 1000 lei (inclusiv TVA) fiecare.


3. URMARESTE TRAGEREA LA SORTI
Tragerea la sorti va avea loc in perioada 1-3 noiembrie, data exacta a extragerii urmand a fi anuntata pe site pana cel tarziu in 15 octombrie 2017. in urma tragerii la sorti vor fi desemnati cei 100 de castigatorii carora li se va deconta valoarea bonului fiscal/facturii fiscale cu care au participat la acest concurs, dar nu mai mult de 1000 lei inclusiv TVA, pentru fiecare castigator.


4. FII UNUL DINTRE CEI 100 DE CASTIGATORI
Rezultatele tragerii la sorti vor fi anuntate pe site in data de 6 Noiembrie 2017. Important: participantii la campanie trebuie sa pastreze bonul fiscal sau factura fiscala in original pentru validarea ulterioara a premiului. Castigatorii vor fi contactati telefonic de organizator, dupa care vor transmite prin posta, cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire, bonul sau factura fiscala in original inscrise in promotie.


> Colectiile de placi ceramice CESAROM pot fi vizualizate aici
Prin serviciul de proiectare 3D realizam designul baii asa cum doriti dumneavoastra. 

> Pentru consultanta specializata va asteptam in showroom-urile si magazinele noastre din: Valcea, Craiova si Bucuresti. De asemenea puteti sa ne contactati la adresa de email: suportclienti@damila.ro sau la numarul de telefon: +40 733 031 487

> Pentru inscriere in campanie folositi link-ul urmator: http://bit.ly/2xnmY9k*Aceasta campanie s-a incheiat