Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wienerberger Romania isi confirma pozitia de lider pe piata si marcheaza aniversarea celor 20 de ani de prezenta in Romania printr-un proiect inedit: caravana „Inovatia Wienerberger mai aproape de tine”.

In perioada mai – iulie 2018, caravana va calatori in 9 orase din tara, mai exact in Craiova, Suceava, Brasov, Timisoara, Pitesti, Arad, Cluj, Sibiu, Constanta, in parteneriat cu distribuitori locali selectati, si le va oferi consultanta tehnica personalizata pentru produsele Porotherm si Tondach tuturor celor care doresc sa afle mai multe detalii despre constructia unei case durabile din caramida sau a unui acoperis din tigla ceramica.

Citeste mai mult ...

Podurile triste si parasite, pline de obiecte inutile, au devenit in prezent, datorita modei de a locui la mansarda, foarte populare in designul de interior si in arhitectura din intreaga lume.

Potentialul enorm de amenajare a podurilor se datoreaza formei lor neobisnuite, care este dictata de constructia diversificata a structurilor de acoperis. Beneficiile ce decurg din acest fapt pot fi obtinute exclusiv printr-o abordare individuala a fiecarui proiect. Cu toate acestea, cel mai important element al acestui puzzle este lumina. Intr-adevar, lumina este principalul designer de interior, contribuind la amenajarea unei incaperi confortabile sub acoperis. In plus fata de aspectul vizual, are un impact imens asupra dispozitiei si gandirii creative, influentand imaginatia, originalitatea si cresterea adecvata a copiilor nostri.

 

Citeste mai mult ...

Iarna e aproape! Ai ales acoperisul pentru casa ta?

Rasfoieste noul catalog Rodach si vei afla de ce tigla metalica produsa de Damila este alegerea perfecta atunci cand vine vorba despre invelirea unei case noi sau renovarea uneia existente.

Avantajele tiglei metalice, calitatea sistemului pluvial si instructiunile de montaj sunt aspecte esentiale de care trebuie tinut cont atunci cand achizitionam acoperisul.

 

Citeste mai mult ...

VOGEL & NOOT lanseaza o noua conducta pentru sistemele de incalzire prin pardoseala. FLOORTEC PE-Xcellent 5 aduce un plus de siguranta prin structura in 5 straturi, cu stratul bariera de oxigen aflat la mijloc, complet protejat de doua straturi de polietilena reticulata de inalta calitate si doua straturi de adeziv. PE-Xcellent 5 prezinta cinci avantaje puternice: rezistenta la temperatura ridicata, rezistenta la coroziuni si durata de viata indelungata, compatibilitate excelenta cu sistemele Floortec, flexibilitate si continut reciclabil. Cu noua conducta PE-Xcellent 5, cu structura sa robusta, dar flexibila, montarea sistemului de incalzire prin pardoseala este acum mai usoara si mai sigura. 

 

Citeste mai mult ...

Urmeaza cei 4 pasi simpli de mai jos, participa la concurs si poti fi si tu unul dintre castigatorii campaniei “Castiga una din cele 100 de BAI CESAROM® 2017”

1. VINO IN MAGAZIN SI CUMPARA PRODUSE CESAROM
Cumpara din magazinele DAMILA produse marca CESAROM®. Produsele participante la campanie sunt toate placile ceramice: faianta, gresie, brauri, medalioane, decoruri marca CESAROM®.

Citeste mai mult ...

Aniversare DAMILA 25 de ani

22.06.2017 11:11

DAMILA a marcat printr-o ceremonie aniversară împlinirea a 25 de ani de activitate pe piața materialelor de construcții. La evenimentul desfășurat în data de 25 mai au participat clienți, furnizori, instituții financiare și societăți de asigurare, precum și reprezentanți ai autorităților locale. Un număr de 350 de parteneri Damila, din țară și din străinătate, au onorat invitația de a lua parte la acest eveniment special.

Citeste mai mult ...
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3