Pagina:
  1. 1
  2. 2

Aniversare DAMILA 25 de ani

22.06.2017 09:11

DAMILA a marcat printr-o ceremonie aniversară împlinirea a 25 de ani de activitate pe piața materialelor de construcții. La evenimentul desfășurat în data de 25 mai au participat clienți, furnizori, instituții financiare și societăți de asigurare, precum și reprezentanți ai autorităților locale. Un număr de 350 de parteneri Damila, din țară și din străinătate, au onorat invitația de a lua parte la acest eveniment special.

Citeste mai mult ...
Afisat in Noutati

Vino sa vizitezi templul fotbalului spaniol, Camp Nou, alaturi de miile de suporteri ce cred in deviza "mai mult decat un club de fotbal"! Anul acesta, Roca iti ofera sansa sa castigi 2 bilete la un meci al echipei FC Barcelona si un weekend in doi in Barcelona, cu ocazia implinirii a 100 de ani de activitate.

Citeste mai mult ...
Afisat in Noutati

În luna aprilie 2017, compania vâlceană Damila, producător și distribuitor pe piața produselor din oțel și a materialelor de construcții din România, a împlinit un sfert de secol de activitate. În acești 25 de ani de activitate, compania a investit peste 80% din profitul realizat, în capacități de producție, depozite, magazine și showroom-uri, în facilități logistice moderne, într-o gamă de materiale de construcții completă și de calitate, toate menite să ofere încredere partenerilor săi.

Astăzi, Damila întrunește calități multiple, de la importator, distribuitor și comerciant, la producător și prestator de servicii. Astfel, rolul de comerciant cu produse metalurgice, materiale de construcții, sisteme de învelitori, finisaje și instalații, a fost completat, de-a lungul anilor, cu rolul de producător de plasă sudată, plasă sudată zincată, plasă zincată împletită, țiglă metalică Rodach, tablă profilată, cât și cu rolul de fasonator oțel beton și prestator de servicii de transport.

Damila este prezentă în toată țara, atât prin intermediul depozitelor, magazinelor și showroom-urilor sale, situate în București, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drăgășani, Horezu, Bălcești și comuna Măciuca, cât și prin parcul logistic propriu, care îi permite să onoreze solicitările primite de la partenerii săi, în orice colț al țării.

Citește comunicatul de presă < 

Afisat in Noutati

 

Daca tu esti acela, Wilo te premiaza sau te promoveaza!

Wilo cauta instalator cu atitudine

 

Achizitioneaza oricare dintre pompele Wilo participante in campanie, completeaza talonul de participare si inscrie-te in concurs. 

Poti castiga MARELE PREMIU: publicitate gratuita - carti de vizita, pagina oficiala de Facebook si panouri publicitare in orasul tau, timp de o luna – sau multe alte premii.


Achizitioneaza oricare dintre pompele Wilo aflate în campanie, apoi completeaza in magazin talonul de participare sau inscrie-te pe www.cautaminstalator.ro si poti castiga publicitate gratuita sau multe alte premii.

Vezi regulamentul campaniei aici.

Afisat in Noutati

Porotherm 36,5 TermoPlus

10.07.2016 23:26

Wienerberger aduce pe piata din Romania o solutie inovatoare pentru constructii de calitate inalta, Porotherm 36,5 TermoPlus,  bloc ceramic cu vata minerala bazaltica, realizat din materiale 100% naturale. Performanta termica exceptionala vine sa completeze confortul cautat in locuinte sau birouri, pentru ca acestea nu mai necesita sistem de termoizolatie suplimentar. 

Citeste mai mult ...
Afisat in Noutati

Weber Cafe

Marti 12 aprilie si miercuri 14 aprilie am avut placerea de a gazdui evenimentul Weber Cafe desfasurat la punctele noastre de lucru din Craiova si Balcesti. Organizat in parteneriat cu Saint Gobain, unul din frunizorii nostri cu una din cele mai vaste experiente, obtinuta de-a lungul a 350 de ani de activitate si cu o preocupare constanta pentru comercializarea de produse si solutii care sa contribuie la eficienta energetica a cladirlor si la protectia mediului, evenimentul a reunit la o cafea mesteri priceputi sau la inceput de drum, care au avut oportunitatea de a testa tehnicile de aplicare a produselor Weber. In portofoliul Weber se regasesc produse speciale pentru placari ceramice: adezivi pentru faianta, gresie si piatra naturala, chit de rosturi, hidroizolatii; termoizolatii si tencuieli decorative: adezivi pentru termosisteme, tencuieli decorative, plasa din fibra de sticla; finisaje pentru pereti: glet, tencuiala fina (tinci); egalizare pardoseli: sape de egalizare si autonivelanta, grund de amorsaj; solutii pentru zidarie si tencuire: tencuiala de baza, adezivi pentru caramida si bca.

Afisat in Noutati
Pagina:
  1. 1
  2. 2