Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Iarna e aproape! Ai ales acoperisul pentru casa ta?

Rasfoieste noul catalog Rodach si vei afla de ce tigla metalica produsa de Damila este alegerea perfecta atunci cand vine vorba despre invelirea unei case noi sau renovarea uneia existente.

Avantajele tiglei metalice, calitatea sistemului pluvial si instructiunile de montaj sunt aspecte esentiale de care trebuie tinut cont atunci cand achizitionam acoperisul.

 

Citeste mai mult ...

VOGEL & NOOT lanseaza o noua conducta pentru sistemele de incalzire prin pardoseala. FLOORTEC PE-Xcellent 5 aduce un plus de siguranta prin structura in 5 straturi, cu stratul bariera de oxigen aflat la mijloc, complet protejat de doua straturi de polietilena reticulata de inalta calitate si doua straturi de adeziv. PE-Xcellent 5 prezinta cinci avantaje puternice: rezistenta la temperatura ridicata, rezistenta la coroziuni si durata de viata indelungata, compatibilitate excelenta cu sistemele Floortec, flexibilitate si continut reciclabil. Cu noua conducta PE-Xcellent 5, cu structura sa robusta, dar flexibila, montarea sistemului de incalzire prin pardoseala este acum mai usoara si mai sigura. 

 

Citeste mai mult ...

Urmeaza cei 4 pasi simpli de mai jos, participa la concurs si poti fi si tu unul dintre castigatorii campaniei “Castiga una din cele 100 de BAI CESAROM® 2017”

1. VINO IN MAGAZIN SI CUMPARA PRODUSE CESAROM
Cumpara din magazinele DAMILA produse marca CESAROM®. Produsele participante la campanie sunt toate placile ceramice: faianta, gresie, brauri, medalioane, decoruri marca CESAROM®.

Citeste mai mult ...

Aniversare DAMILA 25 de ani

22.06.2017 11:11

DAMILA a marcat printr-o ceremonie aniversară împlinirea a 25 de ani de activitate pe piața materialelor de construcții. La evenimentul desfășurat în data de 25 mai au participat clienți, furnizori, instituții financiare și societăți de asigurare, precum și reprezentanți ai autorităților locale. Un număr de 350 de parteneri Damila, din țară și din străinătate, au onorat invitația de a lua parte la acest eveniment special.

Citeste mai mult ...

Vino sa vizitezi templul fotbalului spaniol, Camp Nou, alaturi de miile de suporteri ce cred in deviza "mai mult decat un club de fotbal"! Anul acesta, Roca iti ofera sansa sa castigi 2 bilete la un meci al echipei FC Barcelona si un weekend in doi in Barcelona, cu ocazia implinirii a 100 de ani de activitate.

Citeste mai mult ...

În luna aprilie 2017, compania vâlceană Damila, producător și distribuitor pe piața produselor din oțel și a materialelor de construcții din România, a împlinit un sfert de secol de activitate. În acești 25 de ani de activitate, compania a investit peste 80% din profitul realizat, în capacități de producție, depozite, magazine și showroom-uri, în facilități logistice moderne, într-o gamă de materiale de construcții completă și de calitate, toate menite să ofere încredere partenerilor săi.

Astăzi, Damila întrunește calități multiple, de la importator, distribuitor și comerciant, la producător și prestator de servicii. Astfel, rolul de comerciant cu produse metalurgice, materiale de construcții, sisteme de învelitori, finisaje și instalații, a fost completat, de-a lungul anilor, cu rolul de producător de plasă sudată, plasă sudată zincată, plasă zincată împletită, țiglă metalică Rodach, tablă profilată, cât și cu rolul de fasonator oțel beton și prestator de servicii de transport.

Damila este prezentă în toată țara, atât prin intermediul depozitelor, magazinelor și showroom-urilor sale, situate în București, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drăgășani, Horezu, Bălcești și comuna Măciuca, cât și prin parcul logistic propriu, care îi permite să onoreze solicitările primite de la partenerii săi, în orice colț al țării.

Citește comunicatul de presă < 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3