Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

În urmă cu 169 de ani râmnicenii intonau pentru prima dată într-un cadru oficial imnul "Deşteaptă-te, române!”. În urma cu 25 de ani a luat naștere Damila. Încă de atunci ne-am propus să ne implicăm în viața comunității noastre, să fim activi și să ajutăm. E o mare împlinire pentru noi să susținem acest eveniment, iar bucuria voastră este răsplata pe care ne-o doream. Am primit-o! Vă mulțumim! Mulțumim și partenerilor noștri Rodach, Tondach Romania , Bramac România, Weber Romania, Knauf, Porotherm, CRH Romania, Elpreco, Danke, Oskar. #NeȚinemDeCuvânt #ZiuaImnuluiNațional #Damila25#Aniversare

Citeste mai mult ...

Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, tradiţionalul concurs de ciclism din localitatea Măciuca-Vâlcea se va desfăşura luni, 1 mai şi este înscris în calendarul competiţional al federaţiei de specialitate. Turneul este organziat şi sponsorizat de SC Damila SA şi Fundaţia Dumitru Drăghicescu, împreună cu Federaţia Română de Ciclism şi a primit titulatura de Bike Fest 2017 Damila Măciuca. Firma de materiale de construcţii patronată de fraţii Niţu, SC Damila SA organizează şi sponsorizează acest eveniment, cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la înfiinţare.

Citeste mai mult ...

Compania a dezvoltat o rețea de depozite moderne, distribuite în zona din sudul țării. Debutând cu un mic depozit de materiale de construcții în anul 1992, Damila a evoluat și s-a dezvoltat sănătos, devenind astăzi, după 25 de ani de activitate, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniu din România. Astfel, Damila – producător și distribuitor de materiale de construcții și finisaje – a reușit să evolueze într-un mediu de afaceri competitiv și uneori ostil pentru investitorii români, păstrându-și totodată rădăcinile în localitatea unde a început totul, comuna Măciuca din județul Vâlcea.

 

Citeste mai mult ...

Producatorul de sisteme si materiale metalurgice si pentru constructii Damila, cu sediul in Botorani (judetul Valcea), a inregistrat o cifra de afaceri de circa 20 milioane de euro in primele sase luni din 2016, pentru intregul an in curs conducerea companiei estimand vanzari totale de 50 milioane de euro. Societatea livreaza o gama variata de produse metalurgice si pentru constructii, instalatii, amenajari interioare si exterioare, precum si sisteme de invelitori, in topul livrarilor aflandu-se plasa sudata, armatura fasonata si tabla tip tigla Rodach.

Citeste mai mult ...

La sfarsitul primului semestru din 2014, cifra de afaceri a producatorului de sisteme de invelitori metalice si plasa sudata Damila a inregistrat o crestere de 16,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar marja comerciala a crescut cu 21,9%. “Aceste rezultate pozitive, consemnate intr-un context economic extrem de dificil, se datoreaza efortului financiar semnificativ, de peste 6 milioane de euro, pe care societatea l-a facut in ultimii ani, in dezvoltarea capacitatilor de productie, respectiv a fabricii de fasonat otel-beton din judetul Ilfov, cu o capacitate lunara de peste 1.000 de tone, a unitatii de productie a plaselor sudate (peste 1.500 tone/luna) si fabrica pentru productia de tigla metalica marca «Rodach», din judetul Valcea”, a declarat Mihaela Roventa, directorul general al Damila. 

Citeste mai mult ...

În cursul anului 2009 SC Damila SRL a realizat o cifra de afaceri de 61 de milioane de euro si un profit de 700.000 de euro 

După cum s-a mai consemnat, societatea Damila SRL Râmnicu Vâlcea (deţinută de omul de afaceri liberal Dan Niţu) a reuşit anul trecut să cucerească marele trofeu al Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea, având în vedere rezultatele financiare foarte bune înregistrate în cursul anului 2009. Astfel, SC Damila SRL a realizat în 2009 o cifră de afaceri de 257,3 (peste 61 de milioane de euro), în scădere faţă de 2008 din cauza diminuării cererii din acest sector. De asemenea, SC Damila SRL a realizat în 2009 venituri totale de 263,8 milioane de lei, un profit de circa 3 milioane de lei (700.000 de euro), iar datoriile totale au atins la data de 31 decembrie 2009 suma de 72,44 milioane de lei. Potrivit analiştilor, piaţa materialelor de construcţii a avut, în 2009, o scădere de 20% în comparaţie cu 2008, iar piaţa oţelului a înregistrat o scădere de circa 40% în 2009 faţă de anul precedent, SC Damila SRL având o scădere a vânzărilor de numai 10%. Însă, în anul 2009, din punct de vedere cantitativ, societatea a depăşit vânzările înregistrate în 2008. Înscriindu-se într-un trend ascendent, de la o cifră de afaceri de 17,5 milioane de lei în 2002, SC Damila SRL a înregistrat la finele anului 2008 o cifră de afaceri de 343 milioane de lei. 

Citeste mai mult ...
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4